2011. június 28., kedd

Emami Malai Kesar Cold Cream Az indiai nők titka - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció 1 doboz termékre vonatkozik!
A 24 karátos arannyal dúsított éjszakai krém már a ráncok megjelenése előtt felveszi a harcot a korai öregedés látható jelei ellen. Kifejezetten éjszakai használatra készült, amikor a bőrsejtek megújulási folyamata a legintenzívebb. A krém az éjszakai nyugalom alatt revitalizálja, felfrissíti és energiával tölti fel a környezeti hatásoktól és az egész napos stressztől fáradt bőrt. A krémben lévő sárgabarack kivonat lehámlasztja az elhalt bőrsejteket, a tengeri moszat kiváló antioxidáns, fokozza a vérkeringést ezáltal erősíti a bőrt és segít megakadályozni a megereszkedését. A szőlőmag kivonat megköti a bőrfeszesítő kollagént, egyensúlyban tartja a bőr egészséges vízháztartását. A kurkuma védi a bőrt, az arany energiával tölti fel és fokozza fiatalos kisugárzását.
Figyelem!!! Bontatlan dobozt kérés és kérdés nélkül visszatérítünk! Érdekünk a maradéktalan elégedettség! Önnek nem kell indokolnia esetleges elégedetlenségét! Biztosak vagyunk termékünk minősége felöl, hogy Önnek ne kelljen indokolnia a kifogását. Viszont kérjük, hogy kifogását pár szóban indokolja. Lehetőleg angol nyelven, ha nem tudja, a Vatera üzenőjén kersztül magyar nyelven indokolja, és mi eljuttatjuk fordítással a kutatási központnak.
Rendkívül fontos véleménye és tapasztalata. Kérjük központi kutatási központunknak sziveskedjék megküldenui véleményét, tapasztalatát. Technikai okokból nem tudjuk garantálni az egy dobozos rendelést, de a több darados rendelés esetén kérdés nélkül a bontatlan dobozok ellenértékét haladéktalanul visszatérítjük!...
Termékeink nem csodaszerek, kérjük ne úgy kezelje, 5000 év tapasztalat van mögötte, de nem garantált a hatása. Mi tudjuk, hogy mi kifogástalan terméket kínálunk, de sajnálatosan nem lehetséges, hogy mindenkinek maximális eredményt tudjunk garantálni.
Tudjuk, hogy termkeink nem olcsók, ezért korlátlan visszatérítést biztosítunk.
Jelenleg 1800 körüli össz. kombinált ayurvedikus készítményt forgalmazunk. Kérjük, ha bármi egyedi problémája merülne fel, ne habozzon kérdezni. Lehetséges, hogy Önnek kisebb módosítással egyedileg le tudjuk gyártani a megfeleő készítményt!
Köszönjük bizalmát, nem fog csakódni bennünk.
Néhány szó a Himalaya cégről
A Himalaya gyógyszercéget Mr. Manal alapította 1930-ban. Célja az volt, hogy az ajurvédikus gondolkodást modern formába öltse és felfedje az 5000 éves gyógynövénytudomány rendszerének titkát a modern embernek. Ehhez hozzátartozott az ősi ajurvédikus szövegek felkutatása, a megfelelő gyógynövények kiválasztása és ezeken a modern gyógyszerészeti, toxikológiai és biztonsági tetek elvégzése, melyeket követően megalkothatóvá váltak az új gyógyszerek és terápiák.
70 évvel ezelőtt Mr. Manalegy burmai látogatása során egy érdekes dologra lett figyelmes: nyugtalan elefántokat vett észre, akik egy gyökeret rágcsáltak, amitől láthatóan nyugodtabbá váltak. A gyökér, melyet ettek a Rauwolfia serpentina nevű növény gyökere volt. Elkápráztatta őt e növény elefántokra gyakorolt hatása, ezért tudományos kísérletekbe kezdett. Alapos kutatásokat követően a Serpina nevű gyógyszer a világ első vérnyomáscsökkentőjévé vált, mely 1934-ben lett bevezetve.
A gyógynövénykutatás öröksége alakítja a Himalaya cég működését és jelenti az alapját. A Himalaya elsőként alkalmazta a modern tudományt, annak érdekében, hogy az Ayurvéda titkai újra előtérbe kerülhessenek, és megerősítést nyerjenek. Élvonalbeli technológiát alkalmaznak, azért, hogy gyógyszerészeti szintű ajurvédikus termékeket hozzanak létre. A Himalaya cég a legmagasabb minőséget és a legjobb összetételi színvonalat képviseli a gyógynövényeket tartalmazó termékek piacán. Ezt bizonyítja, hogy 2003-ban ISO 9001: 2000 díjat kapott.
A kezdetek óta a vállalat arra helyezte a hangsúlyt, hogy biztonságos, természetes és innovatív gyógyszereket fejlesszen ki, melyekkel a fogyasztók gazdagabb és egészségesebb életet élhetnek. Ma már a világon több mint 250 000 orvos ajánlja a Himalaya termékeket és mára már több, mint 65 országban bíznak a Himalaya termékekben és használják a gyógyszereit, étrend-kiegészítőit, ápolási termékeit.
Néhány szó az ajurvédáról - ajánljuk még!
Protects hepatic parenchyma against toxins
Promotes regeneration of Liver Cells
Stimulates appetite
Restores liver function
Speeds up recovery
Himalaya Liv. 52 a powerful liver stimulant helps in restoring the functional effectiveness of the liver by shielding the hepatic parenchyma and promoting hepato-cellular regeneration. The anti-peroxidative activities of Liv. 52 averts the loss of functional uprightness of the cell membrane, maintains cytochrome P-450 hastens the recovery period and make sures early restoration of hepatic functions in infective hepatitis. Himalaya Liv. 52 makes easy speedy abolition of acetaldehyde, the toxic intermediary metabolite of alcohol metabolism, and makes sure protection from alcohol-induced hepatic damage. Liv. 52, a liver stimulant, diminishes the lipotropic action in chronic alcoholism, and averts fatty infiltration of the liver. In pre-cirrhotic situation, Liv. 52 arrests the growth of the disease and prevents further liver damage. As a every day health supplement, Liv. 52 improves appetite, the digestion and absorption processes, and promotes weight gain also.
Benefits of Himalaya Liv. 52
Improves the functional effectiveness of the liver
Detoxification and protection from the harmful food and medication toxins
Very beneficial in the cirrhotic and pre-cirrhotic cases
Regulates levels of liver enzymes
Himalaya Liv. 52 tablets can help in the prevention and treatment of:
Viral hepatitis
Alcoholic liver disease
Pre-cirrhotic conditions and early cirrhosis
Protein energy malnutrition
Loss of appetite
Radiation and chemotherapy-induced liver damage
As an adjuvant with the hepatotoxic drugs
A valuable adjuvant by during convalescence and prolonged illness
Dosage
Please consult your physician to prescribe the dosage that best suits your condition.
Side Effects
Liv. 52 are not known to have any side effects if taken as per the prescribed dosage.
Indications
Liv. 52 are useful:
1. In the prevention and treatment of:
A. Viral hepatitis
B. Alcoholic liver disease
C. Pre-cirrhotic conditions and early cirrhosis
D. Protein energy malnutrition
E. Loss of appetite
F. Radiation and chemotherapy-induced liver damage
2. As an adjuvant with hepatotoxic drugs
3. A precious adjuvant during convalescence and prolonged illness
Composition
Each ml of Liv. 52 contains:
Exts.
Himsra (Capparis spinosa) 17mg
Kasani (Cichorium intybus) 17mg
Kakamachi (Solanum nigrum) 8mg
Arjuna (Terminalia arjuna) 8mg
Kasamarda (Cassia occidentalis) 4mg
Biranjasipha (Achillea millefolium) 4mg
Jhavuka (Tamarix gallica) 4mg
InstanceEndEditable
Dobozonkénti ár 2200 Ft szállítással együtt - Kérjük a Vatera üzenőjén keresztül vegye fel a kapcsolatot velünk, ha más kiszerelésben, vagy más termékkel kapcsolatban érdeklődik.
Rendelésre a Himalaya termékek közül 20 munkanapos határidővel tudunk szállítani.
Szállítás: 2-4 munkanap, Légiposta
Gyártó: HimalayaHerbals - India
Forgalmazó: Asiaherbal - GibraltarGibraltar


Jelenlegi ára: 3 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-06 19:00
. Emami Malai Kesar Cold Cream Az indiai nők titka - Jelenlegi ára: 3 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése