2011. augusztus 29., hétfő

LUXUS WELLNESS HOTEL FAGUS**** SOPRON 6NAP/2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 1 Ft


Hotel Fagus**** / Sopron
Kényeztető wellness a hűség városában
6 nap / 5 éjszaka 2 személy részére félpanzióval
Az utalvány tartalma
5 éjszaka 2 fő részére klimatizált kétágyas De Luxe erkélyes szobában
Félpanziós ellátás: gazdag büféreggeli és büfévacsora
Üdvözlőital
Fürdőköntös használat
Díjmentes belépés a hotel wellnessrészlegébe: úszó- és gyermekmedencék, Jacuzzi, szauna, gőzkabin, sókamra
Díjmentes fitnessterem használat
Díjmentes parkolási lehetőség
Üdülőhelyi díjat a helyszínen kell fizetni, ami kb. 1, 6 € /fő/nap
A Hotel Fagus****
Sopron legmodernebb szállodája, amely a kényelmes és kényeztető pihenés, az aktív programok színhelye. Ahol egyaránt kielégül igénye a családi, baráti társasággal érkezőknek és a vállalati, céges rendezvények, konferenciák, tréningekszervezőinek, résztvevőinek.
Vendégek számára különleges felüdülést nyújt a friss oxigéndús erdei levegő, a madarak vidám éneke és a környezet lenyűgöző szépsége, amely tökéletessé teszi a wellness központ magas színvonalú szolgáltatásait.
Egy élénkítő séta a kert árnyas fái között, miközben a kerti tónál megpihenve elmerülhetünk a halak örömteli játékában, vagy a kávéház teraszán ülve szinte kezeinkkel megérinthetjük az erdő fáit.
A Fagus története
Miért lett a szálloda neve Fagus?
A történet egészen az ókorig nyúlik vissza amikor a hódító Római Birodalom katonái és kereskedői megalapították Scarbantia városát, amely a mai Sopron. A jól felépített birodalmat keresztül hálózta az általunk is jól ismert és több helyen kiváló minőségben feltárt Borostyánkő út.
Ennek az útnak egy része bizony a szálloda kertjének határán vonult végig.
Az ókori Sopron kereskedői és vendéglátósai híresek voltak vendégszeretetükről. Mindig valami különlegességgel várták vissza törzsvendégeiket és jó szívvel, örömmel fogadták az először oda érkezőket.
A szálloda ezt a szellemiséget viszi tovább, ahol a vendég valóban vendég, ahol minden a kényelmet, a pihenést az élvezeteket szolgálja, legyen az egy finom étel, egy jó kávé, egy regeneráló masszázs, vagy a wellness centrum medencéi, szaunái.
A FAGUS latin szó, jelentése bükkfa, amely a soproni erdők egyik meghatározó fafajtája,  melyben ötvöződik a latin történelmi múlt a mai értékekkel.
Így lett a név: FAGUS
Szobák
147 erkélyes, légkondícionált szobával rendelkezik a szálloda. Valamennyi szoba nemdohányzó. Minden szoba pótágyazható és/vagy gyerekágy elhelyezhető benne.
Deluxe szoba: 128 db (vannak kapcsolt szobák közöttük)
Deluxe szoba esetében a vendég választhat, hogy franciaágyat vagy két különálló ágyat szeretne. Az erkélyes, légkondicionált szobát praktikus kialakítású szekrények, pipereasztal, televízió, mozi csatorna, telefon, minibár, internet csatlakozás, széf és hajszárító teszik otthonosabbá.
Konferencia
A legmodernebb technikával felszerelt, légkondicionált konferenciaterem ideális helyszínéül szolgálhatnak 20-500 fős üzleti találkozóknak, konferenciáknak, vagy akár esküvőknek. Business Centerben minden technikai felszerelés megtalálható, amire egy rendezvény során szükség lehet: számítógépek, szkenner, nyomtató, internet, fénymásoló, és titkári szolgáltatás igény szerint.
Wellness
A wellness valójában már az emberiség megjelenése óta létezik, célja, hogy megelőzze a betegségek kialakulását és javítson a fizikális és a szellemi fittségen.
Mai rohanó világunkban az embereknek nincs ideje és módja  arra, hogy egy egészséges életmódot alakítsanak ki.
Napjainkat sokszor töltjük friss levegőtől elzárt helyeken, kimerítő fizikai munkát vagy stresszel teli munkát végezve, ami megnövelte a szív és érrendszeri megbetegedések számát. A wellness az  aktív pihenés és regenerálódás, az egészséges étkezés kulcsát kínálja.
Wellness központ
A 900m2-es területen található természetes fénnyel megvilágított wellness és fitness központ az alábbi szolgáltatásokat kínálja: fedett úszómedence (27 fokos, 6x12 m), gyermekmedence ( 33 fokos), jacuzzik, szaunák, gőzfürdő, sóbarlang, fitness terem modern kardiogépekkel, squash pálya, kozmetika, masszázs, szolárium és vitamin bár.
A szálloda közelében erdei séta- és jogging utak, lovaglási lehetőség, túravonalak, hegymászás, vitorlázás és kerékpárutak teszik színesebbé a szabadidő változatos eltöltését.
Gasztronómia
A Hotel Fagus **** Konferencia és Wellness Hotel éttermei ezt az érzést hivatottak szolgálni. A hangulatos berendezés, a helység miliője, a felszolgált ételek illata, ízvilága a velük harmóniában levő italokkal lenyűgöző élménnyé varázsolják az étkezést.
Foglaljon helyet a Borago étteremben, amely 2008. évi fejlesztéseknek köszöntően fedett terasszal bővült és immár 254  fő befogadóképességgel várja vendégeit.
Egyedül álló hangulatra vágyik, vagy baráti társaságával szeretné bensőséges hangulatban élvezni az ízeket és zamatokat?
Várják a hetedik emeleti Bellis étteremben, ahol exkluzív környezetben, csodálatos kilátással, élményekkel sokaságával gazdagodva hódolhat a gasztronómia minden területének.
Késő éjszakába nyúló baráti beszélgetések egy-két pohár finom bor mellett, kellemesen lazító koktélok, ital- és szivarkülönlegességek?
Önökre vár a Crocus bár, ahol gazdag italválasztékban helyet kapnak a nemzetközi trendek mellett a helyi különlegességek is.
Lépjen be a gasztronómia világába és legyen gazdagabb friss, új élményekkel!
Sopron
Sopron a turizmus szempontjából Magyarország 5 legkeresettebb desztinációja között foglal helyet, köszönhetően kiváló természeti adottságainak, a városban és környékén található műemlékek sokaságának, a messze földön híres vendégszeretetnek, olyan soproni kuriózumoknak, mint a Kékfrankos vagy a Poncichter hagyományok és nem utolsósorban a  Hotel Fagus **** Konferencia és Wellness Hotel nyújtotta kiváló minőségű konferencia lehetőségeknek.
 
Egy város ahol mindenki talál magának programot, legyen az akár kulturális szórakozás, természetjárás, luxuspihenés vagy régészeti emlékek felfedezése.
Pincék ahol akár ugyanott ülhetünk, mint egykor talán Kapisztrán János, Petőfi Sándor, Berzsenyi Dániel.
Várak, kilátók, források sokasága várja jókedvvel és örömmel az ide- és a visszaérkezőket, mert aki már egyszer megízlelte a soproniak vendégszeretetét és elmerült egy kicsit a városba az bizonyosan visszatér. Mert Sopronba bele lehet szeretni!
Egy város amelyik dönthetett volna úgy is, hogy most Ausztria része, de ragaszkodott a magyarságához és Magyarországhoz és így vált a hűség mintaképévé és lett a leghűségesebb város.
Egy város, amely szorosan összekapcsolódik a szabadsággal, hiszen itt szakadt át a vasfüggöny és nyílt szabad út egy elnyomott ország állampolgárainak egy új világba amelynek története a történelem könyvek lapjain ma már, mint  Páneurópai Piknik olvasható.
Egy város közel Bécshez, olyan kulturális örökséget birtokolva, amelyhez hasonló csak világvárosoknak adatott, hiszen itt alkotott, adott koncertet a teljesség igénye nélkül többek között Haydn, Liszt, idősebb és ifjabb Johann Strauss, Franz von Suppé, Bartók Béla, Kodály Zoltán.
 
Ha ezeket a sorokat olvasva Ön is kedvet kapott arra, hogy átélje a régi korok hangulatát, a különleges ízek ínycsiklandó világát, a híres soproni vendéglátás előzékenységét, akkor nincs más dolga, mint kalandra fel!
Várja Önt Sopron és várja Önt a Hotel Fagus****, a hely ahol a múlt, a jelen és a jövő is megtalálható.
Üdülési csekket nem tudok elfogadni!
Az utalvány a vásárlástól számított 1 évig érvényes a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében!
A szabad időpontok utáni érdeklődés, és a gyermekek után fizetendő többletköltség a szállodával történő egyeztetést igényel!
Nem használható fel osztrák és magyar ünnepnapokon, és hétvégén.
Érkezési nap: vasárnap



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-09-04 21:30
. LUXUS WELLNESS HOTEL FAGUS**** SOPRON 6NAP/2FŐ FP. - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése