2011. szeptember 28., szerda

Hofi Tükre 6. - Hofi Géza Életműsorozat Bontatlan - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Tartalom: eredeti dvd film bontatlanul
Magyar hanggal
NINCS SZILVESZTER HOFI NÉLKÜL!
A szlogen erre az évre is érvényes. A Magyar Televízió archívuma szerencsére, ha nem is kimeríthetetlen, de még győzi új képanyaggal, így a sorozat folytatódhat.
Ez évben négy, különböző 1966-1988-ig tartó időszakban készült felvételt mutatunk be több, közel 80 percnyi műsoridővel.
Gondolj apádra címet adtuk az eredetileg Temetném a munkát címmel készült 1984-es szilveszteri műsor egy részletének. A műsorban sok-sok feledhetetlen poénnal tarkítva poentírozza ki az emberi butaságot, a politika visszásságait és közben ismét tanúbizonyságát adja hihetetlen muzikalitásának.
Ki fog gólt lőni? Ez a címe a 30 évvel ezelőtt rögzített shownak, melyből itt csak Hofi műsorát mutatjuk be. Mondanivalójának apropója az egyre rosszabb formát mutató magyar foci. Pedig ő akkor még nem tudhatta, hogy ezt még lehet fokozni.
Bicska Maxi – nevezhetném az első klipnek, amit a televízió rögzített. A felvétel 1966-ban készült. Bicska Maxi dalát Hofi „ trombitán” adja elő. Érdekessége a felvételnek, hogy első felesége a partnere.
Élelem bére címmel majd két évtizeden keresztül láthattuk Hofit a Madách Kamara színpadán. A naponta aktualizált politikai kabaré Hofi egyik fő erénye volt. Ez a felvétel 1988-ban készült, de ma is döbbenetesen aktuális.
Az Extrákban a sajnálatos módon ma már nem forgalmazható Hofi tükre sorozat első kiadványából ismételjük meg az Armstrong paródiát (1968), hogy azok is élvezhessék, akik lemaradtak róla.



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-11 07:44
. Hofi Tükre 6. - Hofi Géza Életműsorozat Bontatlan - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése